Heel Oliewinkeltje Bakt!

Geniet van fantastische smaaksensaties in gerechten dankzij etherische oliën! Sinaasappel, bergamot, limoen, lavendel, pepermunt, basilicum en rozemarijn kunnen je gerechten en de smaak upgraden. De geur en smaak is intens: het verschil tussen verse sinaasappelolie en de verse rasp is bijna niet te ruiken! Ook hydrolaten zoals roos en oranjebloesem zijn heerlijk, ze worden veel gebruik in de Arabische  keuken.  Wist je dat etherische oliën zelfs toegestane smaakstoffen zijn in de voedingsindustrie?

Let op: in één flesje etherische oliën zitten vaak vele kilo’s plantmateriaal. Vaak is één druppel al (meer dan) genoeg voor een subtiele smaak aan een gerecht. Gebruik de oliën dus spaarzaam! Los ze altijd eerst op in een plantolie voordat je ze toevoegt aan een gerecht. Kies altijd voor 100% natuurlijke of biologische oliën zodat je weet dat ze gegarandeerd 100% puur natuurlijk zijn!




Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.